Nytt i butiken.
Holistic C-vitamin Syraneutral
Askorbinsyra (C-vitamin) är sur, och en del personer får besvär i magen av den. Holistic C-vitamin Syraneutral är buffrad, det betyder att den har ett pH-värde över 7, vilket gör att även personer som är känsliga för askorbinsyra kan ta den..

Nu kommer en kategori som jag jobbat länge på, Eqvicollection, Detta är vårat eget varumärke!Under detta varumärke kommer vi att säja tillskott där vi kan styra över tillverkningen och få fram produkter som vi tycker är funktionella eller prisvärda.
Först ut kommer en helt ny Magnesium till häst. Den tillverkas i Sverige, av en tillverkare med lång erfarenhet av tillskott både till människa och djur.


Nytt i butiken Q10

Q10 är en vitaminlik substans som bildas naturligt i kroppen och som spelar en viktig roll för att bilda energi i cellernas kraftverk (mitokondrierna).

Q10 finns i hög grad i de organ som förbrukar mycket energi, särskilt i hjärtat. Med stigande ålder sjunker nivåerna av Q10 i kroppen.

Holistic Q10 innehåller äkta naturlig japansk fermenterad Q10.

Holistic Q10 innehåller även vitamin C som bidrar till normal energiomsättning. Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till att minska trötthet och utmattning.


 Mer info finns på

http://www.ortomolekylar.se/2013/12/selen-och-koenzym-q10-minskade-hjart-karldodlighet-i-svensk-studie/

Repiderma spray den senaste av våra effektiva klövvårdsprodukter. Repiderma används mot Dermatit, röta, sårskador, mugg mm.

En alround produkt som ersätter cyklospray men är fri från antibiotika

Kan användas på både kor, hästar, får och grisar

Specifikationer

Smidig trycksatt flaska på 200ml. Omskakas före användning, spraya från minst 15 cm, räcker till 60 behandlingar

Sprayen bildar en yta som skyddar skadan mot fukt, smuts och flugor. Dessutom är den sårläkande och bakteriedödande.
.

Holistic Magnesiumspray består av vatten från sjön Great Salt Lake som renats och sedan koncentrerats genom avdunstning. Förutom rikligt med magnesium innehåller den mer än 70 mineraler och spårämnen i jonform som absorberas snabbt. Den gör huden mjukare och vackrare.