Produkter från Hippofix på väg in i butiken

Nytt i butiken.
Holistic C-vitamin Syraneutral
Askorbinsyra (C-vitamin) är sur, och en del personer får besvär i magen av den. Holistic C-vitamin Syraneutral är buffrad, det betyder att den har ett pH-värde över 7, vilket gör att även personer som är känsliga för askorbinsyra kan ta den..

Nu kommer en kategori som jag jobbat länge på, Eqvicollection, Detta är vårat eget varumärke!Under detta varumärke kommer vi att säja tillskott där vi kan styra över tillverkningen och få fram produkter som vi tycker är funktionella eller prisvärda.
Först ut kommer en helt ny Magnesium till häst. Den tillverkas i Sverige, av en tillverkare med lång erfarenhet av tillskott både till människa och djur.


Nytt i butiken Q10

Q10 är en vitaminlik substans som bildas naturligt i kroppen och som spelar en viktig roll för att bilda energi i cellernas kraftverk (mitokondrierna).

Q10 finns i hög grad i de organ som förbrukar mycket energi, särskilt i hjärtat. Med stigande ålder sjunker nivåerna av Q10 i kroppen.

Holistic Q10 innehåller äkta naturlig japansk fermenterad Q10.

Holistic Q10 innehåller även vitamin C som bidrar till normal energiomsättning. Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och till att minska trötthet och utmattning.


 Mer info finns på

http://www.ortomolekylar.se/2013/12/selen-och-koenzym-q10-minskade-hjart-karldodlighet-i-svensk-studie/

Nytt i butiken

Safehorse Hästtermometer finns under övrigt.

 NYTT I BUTIKEN Holistic K2

NYTT I BUTIKEN Marine Magnesium 150 tabletter, från
Alg- Börge

Repiderma spray den senaste av våra effektiva klövvårdsprodukter. Repiderma används mot Dermatit, röta, sårskador, mugg mm.

En alround produkt som ersätter cyklospray men är fri från antibiotika

Kan användas på både kor, hästar, får och grisar

Specifikationer

Smidig trycksatt flaska på 200ml. Omskakas före användning, spraya från minst 15 cm, räcker till 60 behandlingar

Sprayen bildar en yta som skyddar skadan mot fukt, smuts och flugor. Dessutom är den sårläkande och bakteriedödande.
.

Nu kan man betala med Swish i butiken.

Holistic Magnesiumspray består av vatten från sjön Great Salt Lake som renats och sedan koncentrerats genom avdunstning. Förutom rikligt med magnesium innehåller den mer än 70 mineraler och spårämnen i jonform som absorberas snabbt. Den gör huden mjukare och vackrare.
 

Nu har vi tagit in exlusiva vetekuddar från USA,.

Nu kommer Shings i vintermodell.

Nu har vi utökat sortimentet från HippoK9. I lager har vi:
Magbalsam
Hjärtansfröjd
PuriX
MobilX
CliveX
HoofiX
AcutiX
Djävulsklo

PAU D ARCO 1000 G
50 ml Kosttillskott

2ml innehåller extrakt från
2000 mg Tabebuia impetiginosa torkad bark

Nu är vi även Bemer partner. Nu för vi behandling på människa och häst ett steg närmare ett friskare liv. läs mer på:

www.bemer-partner.com/svensk 


 

Nu har vi fått möjlighet att leverera hela sortimentet av Alg-Börjes populära produkter. Här kommer en kort beskrivning av företaget.

Alg-Börje AB är ett familjeföretag som importerat och salufört Ishavsalger i Norden sedan 1980. Och är idag Sveriges största importör av Ishavsalger. Alg-Börje AB importerar Ishavsalger från flertalet länder, där merparten kommer från Island.
Att det blev just Ishavsalger berodde på att Börje Fredriksson sökte efter något tillskott som kunde hjälpa hans familjemedlemmar och djur från problem de drabbats av. Han förvånades av Ishavsalgernas goda egenskaper och beslutade sig sprida kunskapen vidare.
Det är många tiotusentals kunder som ätit våra produkter genom åren och fått mycket goda resultat.
 

Nu har vi hela Verm-X sortimentet

Nu kan du dela upp kostnaderna för våra kurser via Wasa kredit. Kontakta oss via telefon eller mail, så hjälper vi dej med en ansökan.