Pangspray

Pris:
187 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Pangspray är en självförsvarsspray som finns i två olika versioner:Original:
En transparent ofärgad spray som verkar kraftigt och förblindar en angripare i flera minuter, så att du har gått om tid att fly från platsen och tillkalla hjälp.Färgande:
Verkar som originalspayen men innehåller även en nitisk färg som tar flera dagar att skrubba bort, vilket gör det mycket lätt att identifiera en angripare.
Måste man ha licens för att få ha en pangspray?

Nej pangspray är helt laglig, något tillstånd krävs ej, dock så måste man ha fyllt 16 år för att få handla på pangspray.se

Vad innehåller pangspray?

Pangspray innehåller isopropyletanol och högkoncentrerad mentol, den fägande sprayen innehåller även en väldigt svårborttagen färg.

Vad händer om jag sprayer någon med pangspray?

Det tar cirka 2–3 sekunder innan kroppen svarar och reaktionerna från pangsprayen infinner sig. Därefter kommer personen som blivit sprayad vara förblindad i 3–5 minuter. De första 20–40 sekunderna kommer angriparen även att uppleva andningssvårigheter. Efter någon minut infinner sig även en isande värk i huvud och ansikte som varar i någon minut. På det hela taget är det en mycket obehaglig och chockartad upplevelse.

Vad skall jag göra om jag tvingats använda en pangpsray?

Pangspray är en självförsvarsspray och får endast användas i nödvärn. Har du tvingats använda en pangspray, ta dig så fort du kan till en säker plats och larma därefter omedelbart polis.

Kan jag använda min pangspray flera gånger?

Nej eftersom pangspray har ett extremt kraftigt utblås så töms burken väldigt fort, har du använt burken så bör du för att vara på den säkra sidan införskaffa en ny.

Är pangspray testad på djur?

Nej självklart inte, båda versionerna är dock testade på människor med mycket gott resultat.

Vart tillverkas pangspray?

Pangspray tillverkas i Sverige. Vi har dock fått importera vissa delar från Tyskland och Italien då den svenska marknaden inte motsvarat våra krav på kvalitet och prestanda.