Shings Trainer RP Vinter

Pris:
1 498 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Sportskon som sitter som ett smäck, även i tuff användning!Trainer RP är vår nyaste modell. Speciellt framtagen för att motstå de tuffa krafter som uppstår när hästen belastar maximalt, i höga tempon. Den sitter säkert! Även på häst med roterande rörelsemönster. Även på asymmetriska eller "besvärliga" hovformer, såsom olika trakthöjder eller -vinklar!
Trainer RP har en extra, inbyggd "innersko" som bygger på, och vässar vår patentskyddade fastsättning ytterligare!
Ett nytt, smart, svenskt funktionsmaterial gör innerskon stark, följsam och smidig. Materialet är utvecklat för användning i riktigt tuffa miljöer. För att ge ett excellent skydd. Vara extremt slittåligt. Lika elastiskt och töjbart som gummi, men med förbättrad följsamhet och styrka. Även i riktigt tunna utföranden som ger en otroligt lätt vikt! Utmärkta klimategenskaper. Testat i extrema förhållanden som i Alperna och Mount Everest.

Observera om du använder Shings sportskor på obevakad häst att en del hästar lär sig att trampa av sig skorna. Genom att upprepade gånger kliva på skons tå- eller sidodel och sedan lyfta den fasthållna hoven lyckas en del kliva ur skorna. Därför rekommenderas inte skon för användning i hagen, eller under längre perioder när hästen är obevakad, och våra garantier omfattar inte skor som hästen trampat av sig/sönder på detta sätt.


Mer information om Nöjdkundgarantin finns i Bootshjälpen