Verm-X för ryttaren

Pris:
155 kr
Inkl. 12% Moms
Typ:
Verm-x för ryttaren 50ml
Antal:
Finns i lager
Örter som bidrar till att bibehålla en sund mikrobiologisk miljö i mage & tarm

Dålig pälskvalitet, eksem, tandsten, ”skräp” i ögonen, illaluktande urin, dålig hovkvalitet, stelhet i kroppen, höftledsproblem, kramper, värk & retlighet är några av de symtom som kan bero på kroppens syra/bas balans – pH-balans.

När djuren föds har de ofta en bra balans mellan syra och bas men dagens moderna livsstil och kost bidrar till en försurad kropp.

Sur mat betyder inte att själva maten är sur, utan att när proteiner och kolhydrater sönderdelas i mage och tarm bildas syror i kroppen/blodet. Försurningen sker främst genom maten de äter men även genom bl.a. stress, tristess, proteinöverskott, för lite motion och via dricksvatten, inandnings-luft och för hästen gräset de äter.

En sur kropp kan även lätt bli värd för parasiter och fästingar vilka har svårt att leva i en basiskt miljö. Klåda i rumpan, svullen buk, förstoppning, diarré, dålig aptit, avmagring trots god aptit, soleksem och allmän trötthet kan vara tecken på bl.a. parasiter.

Verm-X® är ett registrerat fodertillskott för djur, gjort av örter, som bl.a. bidrar till att återställa en basisk miljö i mage och tarm, till ett bättre immunförsvar och underlättar fodersmältningen.

Verm-X® produkter innehåller örter som timjan, vitlök, kanel, pepparmint, (OBS! tävlingskarens för häst), snärjmåra m.fl.

Verm-X® för Häst lanserades i England 2002 och finns idag även till katt, hund, kanin, burfågel, får, get, ko, gris, anka, höna, tävlingsduva, viltfågel, rovfågel, småfågel, vildsvin, rådjur, hjort, alpaca, lama, 2009 lanserades Verm-X4U® som är en örttinktur för människa.

Verm-X® innehåller bara ekologiska örter.

Verm-X 4You
Så här tar Du Verm-X 4 You för att uppnå bästa effekt:
Flytande: Ca 16 droppar/dag utblandat i t.ex lite vatten eller som det är. Kan tas i kurer eller varje dag efter behov. Verm-X 4u är nu beställnings vara.