Verm-X till katt

Pris:
1 023 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Örter som bidrar till att bibehålla en sund mikrobiologisk miljö i mage & tarm

Dålig pälskvalitet, eksem, tandsten, ”skräp” i ögonen, illaluktande urin, dålig hovkvalitet, stelhet i kroppen, höftledsproblem, kramper, värk & retlighet är några av de symtom som kan bero på kroppens syra/bas balans – pH-balans.

När djuren föds har de ofta en bra balans mellan syra och bas men dagens moderna livsstil och kost bidrar till en försurad kropp.

Sur mat betyder inte att själva maten är sur, utan att när proteiner och kolhydrater sönderdelas i mage och tarm bildas syror i kroppen/blodet. Försurningen sker främst genom maten de äter men även genom bl.a. stress, tristess, proteinöverskott, för lite motion och via dricksvatten, inandnings-luft och för hästen gräset de äter.

En sur kropp kan även lätt bli värd för parasiter och fästingar vilka har svårt att leva i en basiskt miljö. Klåda i rumpan, svullen buk, förstoppning, diarré, dålig aptit, avmagring trots god aptit, soleksem och allmän trötthet kan vara tecken på bl.a. parasiter.

Verm-X® är ett registrerat fodertillskott för djur, gjort av örter, som bl.a. bidrar till att återställa en basisk miljö i mage och tarm, till ett bättre immunförsvar och underlättar fodersmältningen.

Verm-X® produkter innehåller örter som timjan, vitlök, kanel, pepparmint, (OBS! tävlingskarens för häst), snärjmåra m.fl.

Verm-X® för Häst lanserades i England 2002 och finns idag även till katt, hund, kanin, burfågel, får, get, ko, gris, anka, höna, tävlingsduva, viltfågel, rovfågel, småfågel, vildsvin, rådjur, hjort, alpaca, lama, 2009 lanserades Verm-X4U® som är en örttinktur för människa.

Verm-X® innehåller bara ekologiska örter.


Katt  
Så här ger Ni Verm-X till KATT för att uppnå bästa effekt:
Crunchies: Dessa godisbitar ges varje dag löpande under hela året. Katterna brukar gilla dem!
Katter från 6 månaders ålder och uppåt: 2 st/dag.
Kattungar 3-6 månader: 1 st/dag.
60 gr räcker till 1 vuxen katt i ca 1 månad.